Rekening
Verwyder u Vevez-rekening
U kan u rekening in die Vevez-app enige tyd verwyder: in 'n paar stappe in die app, of per e-pos as u nie toegang tot die app het nie.
Verwyder in die app
- Maak die Vevez-app oop en meld aan.
- Tik op “Verander profiel” op die bladsy “My profiel”.
- Skakel die skakelaar vir rekeningverwydering heel onder op die bladsy aan.Die skakelaar aktiveer die knoppie “Verwyder rekening”, sodat niks per ongeluk verwyder word nie. Verwydering kan nie ongedaan gemaak word nie.
- Tik op “Verwyder rekening” en bevestig.
Versoek verwydering sonder die app
As u nie toegang tot die app het nie, stuur 'n e-pos met die onderwerp “Versoek om rekeningverwydering” na die adres hieronder, óf vanaf die e-posadres wat by u rekening geregistreer is, óf met vermelding van u telefoonnommer.
Sodra ons u identiteit bevestig het, verwyder ons u rekening binne hoogstens 30 dae. U kan ook by dieselfde adres vra dat net sommige van u data verwyder word, sonder om u rekening te verwyder.
Watter data word verwyder, en watter word bewaar?
- Rekening- en profielinligting
- U naam, e-posadres, telefoonnommer en profielfoto word verwyder of geanonimiseer sodat dit u nie meer identifiseer nie.
- Resensies en graderings
- Kan sonder u naam bly staan.
- Bestel-, betalings- en faktuurrekords
- Word bewaar so lank as wat rekeningkundige en belastingwetgewing vereis (tot 10 jaar, afhangend van die land), en dan verwyder.
- Boodskappe, notas, besprekings
- Word bewaar so lank as wat nodig is vir die diens en moontlike geskille, en dan verwyder of geanonimiseer.
- Stelsel- en sekuriteitslogboeke
- Word hoogstens 13 maande bewaar, tensy die wet langer vereis.
Besonderhede is in die Privaatheidsbeleid.