Compte
Suprimir el seu compte de Vevez
Pot suprimir el seu compte de l'aplicació Vevez en qualsevol moment: en uns quants passos a l'aplicació, o per correu electrònic si no hi pot accedir.
Suprimir-lo a l'aplicació
- Obri l'aplicació Vevez i iniciï la sessió.
- A la pàgina «El meu perfil», toqui «Modifica el perfil».
- Activi l'interruptor de supressió del compte que hi ha al final de la pàgina.L'interruptor activa el botó «Esborrar compte», perquè no s'esborri res per error. La supressió no es pot desfer.
- Toqui «Esborrar compte» i confirmi-ho.
Sol·licitar la supressió sense l'aplicació
Si no pot accedir a l'aplicació, enviï un correu electrònic amb l'assumpte «Sol·licitud de supressió del compte» a l'adreça següent, des de l'adreça de correu electrònic registrada al seu compte o indicant el seu número de telèfon.
Un cop verificada la seva identitat, suprimim el seu compte en un termini màxim de 30 dies. També pot demanar a la mateixa adreça que se suprimeixin només algunes de les seves dades, sense suprimir el compte.
Quines dades se suprimeixen i quines es conserven?
- Informació del compte i del perfil
- El seu nom, la seva adreça de correu electrònic, el seu número de telèfon i la seva foto de perfil se suprimeixen o s'anonimitzen perquè ja no l'identifiquin.
- Ressenyes i valoracions
- Poden romandre sense el seu nom.
- Registres de comandes, pagaments i factures
- Es conserven durant el temps que exigeix la normativa comptable i fiscal (fins a 10 anys, segons el país) i després se suprimeixen.
- Missatges, notes, reserves
- Es conserven mentre calgui per al servei i per a possibles litigis, i després se suprimeixen o s'anonimitzen.
- Registres del sistema i de seguretat
- Es conserven un màxim de 13 mesos, llevat que la llei n'exigeixi més.
Trobarà els detalls a la Política de privadesa.