Konto
Forigi vian Vevez-konton
Vi povas forigi vian konton en la apo Vevez iam ajn: per kelkaj paŝoj en la apo, aŭ retpoŝte se vi ne povas aliri la apon.
Forigi en la apo
- Malfermu la apon Vevez kaj ensalutu.
- En la paĝo „Mia Profilo“ tuŝetu „Modifi Profilon“.
- Ŝaltu la ŝaltilon por forigi la konton ĉe la malsupro de la paĝo.La ŝaltilo aktivigas la butonon „Forigi Konton“, por ke nenio estu forigita erare. Forigo ne povas esti malfarita.
- Tuŝetu „Forigi Konton“ kaj konfirmu.
Peti forigon sen la apo
Se vi ne povas aliri la apon, sendu retmesaĝon kun la temo „Peto pri forigo de konto“ al la suba adreso, aŭ de la retpoŝtadreso registrita en via konto, aŭ indikante vian telefonnumeron.
Post kiam ni kontrolis vian identecon, ni forigas vian konton ene de maksimume 30 tagoj. Ĉe la sama adreso vi ankaŭ povas peti, ke nur parto de viaj datumoj estu forigita, sen forigi vian konton.
Kiuj datumoj estas forigataj, kaj kiuj estas konservataj?
- Konto- kaj profilinformoj
- Via nomo, retpoŝtadreso, telefonnumero kaj profilfoto estas forigataj aŭ anonimigataj, tiel ke ili ne plu identigas vin.
- Recenzoj kaj taksoj
- Povas resti sen via nomo.
- Registroj de mendoj, pagoj kaj fakturoj
- Konservataj tiel longe, kiel postulas la kontada kaj imposta leĝaro (ĝis 10 jaroj, laŭ la lando), poste forigataj.
- Mesaĝoj, notoj, rezervoj
- Konservataj tiel longe, kiel necesas por la servo kaj eblaj disputoj, poste forigataj aŭ anonimigataj.
- Sistemaj kaj sekurecaj protokoloj
- Konservataj ĝis 13 monatoj, krom se la leĝo postulas pli longe.
Detaloj troviĝas en la Privateca politiko.