חשבון
מחיקת חשבון ה-Vevez שלכם
אפשר למחוק את החשבון שלכם באפליקציית Vevez בכל עת: בכמה צעדים באפליקציה, או בדוא״ל אם אין לכם גישה לאפליקציה.
מחיקה באפליקציה
- פתחו את אפליקציית Vevez והתחברו.
- בדף “הפרופיל שלי”, הקישו על “שנה פרופיל”.
- הפעילו את מתג מחיקת החשבון בתחתית הדף.המתג מפעיל את הכפתור “מחק חשבון”, כדי ששום דבר לא יימחק בטעות. לא ניתן לבטל את המחיקה.
- הקישו על “מחק חשבון” ואשרו.
בקשת מחיקה בלי האפליקציה
אם אין לכם גישה לאפליקציה, שלחו לכתובת שלמטה הודעת דוא״ל עם הנושא “בקשה למחיקת חשבון”, מכתובת הדוא״ל הרשומה בחשבון שלכם או תוך ציון מספר הטלפון שלכם.
לאחר שנאמת את זהותכם, נמחק את החשבון שלכם תוך 30 יום לכל המאוחר. אפשר גם לבקש באותה כתובת למחוק רק חלק מהנתונים שלכם, בלי למחוק את החשבון.
אילו נתונים נמחקים, ואילו נשמרים?
- פרטי החשבון והפרופיל
- השם, כתובת הדוא״ל, מספר הטלפון ותמונת הפרופיל שלכם נמחקים או עוברים התממה כך שלא יזהו אתכם עוד.
- ביקורות ודירוגים
- עשויים להישאר ללא שמכם.
- רשומות הזמנות, תשלומים וחשבוניות
- נשמרות כל עוד דיני החשבונאות והמס מחייבים זאת (עד 10 שנים, בהתאם למדינה), ולאחר מכן נמחקות.
- הודעות, הערות, הזמנות מקום
- נשמרים כל עוד הדבר נחוץ לשירות ולמחלוקות אפשריות, ולאחר מכן נמחקים או עוברים התממה.
- יומני מערכת ואבטחה
- נשמרים עד 13 חודשים, אלא אם החוק מחייב תקופה ארוכה יותר.
הפרטים המלאים במדיניות הפרטיות.