គណនី
លុបគណនី Vevez របស់អ្នក
អ្នកអាចលុបគណនីរបស់អ្នកក្នុងកម្មវិធី Vevez បានគ្រប់ពេល៖ ដោយធ្វើតាមជំហានមួយចំនួនក្នុងកម្មវិធី ឬតាមអ៊ីមែល ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចចូលប្រើកម្មវិធីបាន។
លុបក្នុងកម្មវិធី
- បើកកម្មវិធី Vevez ហើយចូលគណនី។
- នៅលើទំព័រ «ប្រវត្តិរូបរបស់ខ្ញុំ» សូមចុច «កែប្រែប្រវត្តិរូប»។
- បើកកុងតាក់លុបគណនីនៅខាងក្រោមបំផុតនៃទំព័រ។កុងតាក់នេះធ្វើឱ្យប៊ូតុង «លុបគណនី» អាចប្រើបាន ដើម្បីកុំឱ្យមានអ្វីត្រូវបានលុបដោយច្រឡំ។ ការលុបមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ។
- ចុច «លុបគណនី» ហើយបញ្ជាក់។
ស្នើសុំលុបដោយមិនប្រើកម្មវិធី
ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចចូលប្រើកម្មវិធីបាន សូមផ្ញើអ៊ីមែលដែលមានប្រធានបទ «សំណើលុបគណនី» ទៅអាសយដ្ឋានខាងក្រោម ពីអាសយដ្ឋានអ៊ីមែលដែលបានចុះឈ្មោះក្នុងគណនីរបស់អ្នក ឬដោយបញ្ជាក់លេខទូរសព្ទរបស់អ្នក។
បន្ទាប់ពីយើងផ្ទៀងផ្ទាត់អត្តសញ្ញាណរបស់អ្នករួច យើងនឹងលុបគណនីរបស់អ្នកក្នុងរយៈពេលយ៉ាងយូរ 30 ថ្ងៃ។ អ្នកក៏អាចស្នើតាមអាសយដ្ឋានដដែលនេះ ឱ្យលុបតែទិន្នន័យមួយចំនួនរបស់អ្នក ដោយមិនលុបគណនីបានដែរ។
តើទិន្នន័យណាខ្លះត្រូវបានលុប ហើយណាខ្លះត្រូវបានរក្សាទុក?
- ព័ត៌មានគណនី និងប្រវត្តិរូប
- ឈ្មោះ អាសយដ្ឋានអ៊ីមែល លេខទូរសព្ទ និងរូបថតប្រវត្តិរូបរបស់អ្នក ត្រូវបានលុប ឬធ្វើឱ្យអនាមិក ដើម្បីកុំឱ្យវាអាចបញ្ជាក់អត្តសញ្ញាណអ្នកទៀត។
- មតិវាយតម្លៃ និងការដាក់ពិន្ទុ
- អាចនៅដដែលដោយគ្មានឈ្មោះរបស់អ្នក។
- កំណត់ត្រាការកុម្ម៉ង់ ការទូទាត់ និងវិក្កយបត្រ
- រក្សាទុករយៈពេលតាមដែលច្បាប់គណនេយ្យ និងពន្ធតម្រូវ (រហូតដល់ 10 ឆ្នាំ អាស្រ័យលើប្រទេស) បន្ទាប់មកលុបចោល។
- សារ កំណត់ចំណាំ ការកក់
- រក្សាទុករយៈពេលតាមដែលចាំបាច់សម្រាប់សេវាកម្ម និងវិវាទដែលអាចកើតមាន បន្ទាប់មកលុបចោល ឬធ្វើឱ្យអនាមិក។
- កំណត់ហេតុប្រព័ន្ធ និងសុវត្ថិភាព
- រក្សាទុករហូតដល់ 13 ខែ លុះត្រាតែច្បាប់តម្រូវឱ្យយូរជាងនេះ។
ព័ត៌មានលម្អិតមាននៅក្នុង គោលការណ៍ឯកជនភាព។