Konto

Slett Vevez-kontoen din

Du kan når som helst slette kontoen din i Vevez-appen: med noen få trinn i appen, eller via e-post hvis du ikke har tilgang til appen.

Slett i appen

  1. Åpne Vevez-appen og logg inn.
  2. Trykk på «Endre profil» på siden «Min profil».
  3. Slå på bryteren for sletting av konto nederst på siden.Bryteren aktiverer knappen «Slett konto», slik at ingenting slettes ved en feil. Slettingen kan ikke angres.
  4. Trykk på «Slett konto» og bekreft.

Be om sletting uten appen

Hvis du ikke har tilgang til appen, sender du en e-post med emnet «Forespørsel om sletting av konto» til adressen nedenfor, enten fra e-postadressen som er registrert på kontoen din, eller med telefonnummeret ditt oppgitt.

info@vevez.com

Når vi har bekreftet identiteten din, sletter vi kontoen din senest innen 30 dager. Via samme adresse kan du også be om at bare noen av opplysningene dine slettes, uten at kontoen slettes.

Hvilke opplysninger slettes, og hvilke lagres?

Konto- og profilopplysninger
Navnet ditt, e-postadressen din, telefonnummeret ditt og profilbildet ditt slettes eller anonymiseres slik at de ikke lenger identifiserer deg.
Anmeldelser og vurderinger
Kan bli stående uten navnet ditt.
Ordre-, betalings- og fakturaopplysninger
Lagres så lenge regnskaps- og skattelovgivningen krever (opptil 10 år avhengig av land), og slettes deretter.
Meldinger, notater, reservasjoner
Lagres så lenge det trengs for tjenesten og eventuelle tvister, og slettes eller anonymiseres deretter.
System- og sikkerhetslogger
Lagres i høyst 13 måneder, med mindre loven krever lengre tid.

Les mer i Personvernerklæringen.