ଆକାଉଣ୍ଟ

ଆପଣଙ୍କ Vevez ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

ଆପଣ Vevez ଆପରେ ଥିବା ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟକୁ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ବିଲୋପ କରିପାରିବେ: ଆପରେ କିଛି ପଦକ୍ଷେପରେ, କିମ୍ବା ଆପ୍ ବ୍ୟବହାର କରିପାରୁ ନଥିଲେ ଇ-ମେଲ୍ ମାଧ୍ୟମରେ।

ଆପରେ ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ

  1. Vevez ଆପ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ।
  2. "ମୋର ପ୍ରୋଫାଇଲ୍" ପୃଷ୍ଠାରେ "ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରନ୍ତୁ" ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ।
  3. ପୃଷ୍ଠାର ସବୁଠାରୁ ତଳେ ଥିବା ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ ସ୍ୱିଚ୍ ଅନ୍ କରନ୍ତୁ।ଭୁଲରେ କିଛି ବିଲୋପ ନହେବା ପାଇଁ, ଏହି ସ୍ୱିଚ୍ "ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ" ବଟନକୁ ସକ୍ରିୟ କରେ। ବିଲୋପ କରାଯିବା ପରେ ଏହାକୁ ଫେରାଇ ଅଣାଯାଇପାରିବ ନାହିଁ।
  4. "ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ" ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ।

ଆପ୍ ବିନା ବିଲୋପ ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ

ଯଦି ଆପଣ ଆପ୍ ବ୍ୟବହାର କରିପାରୁ ନାହାଁନ୍ତି, ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟରେ ପଞ୍ଜୀକୃତ ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣାରୁ କିମ୍ବା ଆପଣଙ୍କ ଫୋନ୍ ନମ୍ବର ଉଲ୍ଲେଖ କରି, "ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ ଅନୁରୋଧ" ବିଷୟ ସହ ତଳେ ଦିଆଯାଇଥିବା ଠିକଣାକୁ ଏକ ଇ-ମେଲ୍ ପଠାନ୍ତୁ।

info@vevez.com

ଆପଣଙ୍କ ପରିଚୟ ଯାଞ୍ଚ କରିବା ପରେ, ଆମେ ସର୍ବାଧିକ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ କରୁ। ଆକାଉଣ୍ଟ ବିଲୋପ ନକରି କେବଳ ଆପଣଙ୍କର କିଛି ଡାଟା ବିଲୋପ କରିବା ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ଆପଣ ଏହି ଠିକଣାରେ ଅନୁରୋଧ କରିପାରିବେ।

କେଉଁ ଡାଟା ବିଲୋପ ହୁଏ, ଏବଂ କେଉଁଟି ରଖାଯାଏ?

ଆକାଉଣ୍ଟ ଏବଂ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ସୂଚନା
ଆପଣଙ୍କ ନାମ, ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣା, ଫୋନ୍ ନମ୍ବର ଏବଂ ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଫଟୋ ବିଲୋପ କରାଯାଏ, କିମ୍ବା ସେଗୁଡ଼ିକ ଆଉ ଆପଣଙ୍କୁ ଚିହ୍ନଟ କରିପାରିବ ନାହିଁ ଭଳି ଅଜ୍ଞାତ କରାଯାଏ।
ସମୀକ୍ଷା ଏବଂ ରେଟିଂ
ଆପଣଙ୍କ ନାମ ବିନା ରହିପାରେ।
ଅର୍ଡର, ପେମେଣ୍ଟ ଏବଂ ଇନଭଏସ୍ ରେକର୍ଡ
ହିସାବ ଏବଂ ଟିକସ ଆଇନ ଯେତେ ସମୟ ଆବଶ୍ୟକ କରେ (ଦେଶ ଅନୁଯାୟୀ ସର୍ବାଧିକ 10 ବର୍ଷ) ସେତେ ସମୟ ରଖାଯାଏ, ତା'ପରେ ବିଲୋପ କରାଯାଏ।
ବାର୍ତ୍ତା, ନୋଟ୍, ସଂରକ୍ଷଣ
ସେବା ଏବଂ ସମ୍ଭାବ୍ୟ ବିବାଦ ପାଇଁ ଯେତେ ସମୟ ଆବଶ୍ୟକ ସେତେ ସମୟ ରଖାଯାଏ, ତା'ପରେ ବିଲୋପ କିମ୍ବା ଅଜ୍ଞାତ କରାଯାଏ।
ସିଷ୍ଟମ୍ ଏବଂ ସୁରକ୍ଷା ଲଗ୍
ଆଇନ ଅଧିକ ସମୟ ଆବଶ୍ୟକ ନକଲେ ସର୍ବାଧିକ 13 ମାସ ରଖାଯାଏ।

ବିସ୍ତୃତ ବିବରଣୀ ଗୋପନୀୟତା ନୀତିରେ ଅଛି।